Welkom bij de Algemene TexturePack pagina!

Hier vind je informatie over hoe je een TexturePack & Optifine installeert.

Installeren van een ResourcePack:

Het installeren van een ResourcePack in een server gaat helemaal automatisch. Je hoeft er dus niks voor te doen. De resource pack installeert automatisch wanneer je een server joint.
En zo is dat ook in GaagjesCraft. Wanneer je MineTopia joint wordt de resource pack automatisch geinstalleerd (dit kost geen ruimte).

Als dit niet automatisch gaat doe dan het volgende:

» Open MineCraft
» Ga naar jouw server lijst

» Selecteer GaagjesCraft en druk op “EDIT SERVER”

» Zorg ervoor dat “Server Resource Packs” op “Prompt” staat!

» Als je nu de server joint en je gaat naar MineTopia vraagt de server of je automatisch de Resource Pack wilt installeren. Druk op “YES”

Nu wordt de resource pack geïnstalleerd elke keer wanneer je MineTopia joint.

Installeren van Optifine voor 1.12.2:

Het is heel erg simpel om Optifine te installeren. Volg dit stappenplan!
Wat is optifine?: Optifine is een MOD dat jouw minecraft beter maakt!
Optifine geeft resource packs de mogelijkheid items toe te voegen.
En dat is ook precies wat wij hebben gedaan!
Optifine is nodig om deze items te kunnen zien!

» Ga naar https://optifine.net/downloads
» Klik op de download link van 1.12.2
» Klik nu op de .jar file die je net hebt gedownload

» Er wordt nu een klein menu geopend in het midden van je scherm. Klik op “Install”

» Optifine wordt nu geïnstalleerd naar jouw MineCraft
» Open nu je MineCraft launcher
» Selecteer de Optifine opstart mogelijkheid (zie foto)

Optifine is nu geïnstalleerd! Je kan nu alle items zien van onze ResourcePack.