Welkom bij de Algemene VPN help pagina!

Hier vind je informatie over het gebruiken van een VPN, waarom je dat moet gebruiken om ADS te kijken en hoe je een VPN installeert

Wat is een VPN?

VPN staat voor Virtual Private Network. Het kan via het internet twee netwerken met elkaar verbinden of een computer met het netwerk verbinden. Met een VPN kan je bijvoorbeeld je computer verbinden met een Amerikaans netwerk, zodat bijvoorbeeld sommige websites worden ontgrendeld, omdat sommige sites alleen beschikbaar zijn in Amerika.

Van elk land is wel een VPN. Dit is handig, omdat je dan veel keuze hebt en ook elke website kan ontgrendelen als je dat wilt.
VPN is niet altijd gratis. Er zijn genoeg services die VPN gratis aanbieden, maar bij de meeste aanbieders kost het toch geld.

Hoe gebruik in een VPN?

Een VPN is heel makkelijk te gebruiken.
Wij raden jullie aan geen app te installeren op je computer, maar een extensie in je webbrowser.
Een extensie downloaden en installeren is heel erg simpel, je hebt geen minimale leeftijd nodig en bij de meeste is een account ook niet vereist.

Zie bij het kopje “Installeren van een VPN (chrome)” om te leren hoe je een VPN extensie installeert in Google Chrome.

Installeren van een VPN (chrome):

» Open Google Chrome
» Druk op de 3 puntjes rechts boven in je browser
» Druk nu op “Meer hulpprogramma’s”
» Druk nu op Extensies
» Druk op “Meer extensies toevoegen” of klik HIER

Je bent nu in de google thema’s en extensies store. Hier kan je google thema’s en extensies.

» Druk op “Webwinkel doorzoeken” en type “Hoxx VPN”

Als het goed is zie je nu 3 VPN services.
» Klik Hoxx VPN aan
» Druk nu op “Toevoegen aan Chrome”
Nu krijg je een POP-UP in je scherm.
» Druk op “Extensie toevoegen” in de POP-UP
De VPN extensie is nu toegevoegd aan jouw Chrome.
Je ziet nu rechtsboven naast de 3 puntjes een icoontje staan.
» Druk op het VPN icoontje

Bij deze VPN service moet je helaas wel een account aanmaken / inloggen.
» Maak een account aan en log in
» Selecteer nu als VPN locatie  United Kingdom

Je bent nu succesvol verbonden met een VPN. Met deze VPN kijk je ADS vanuit Engeland. Dit moet omdat er in Nederland meestal geen Advertenties/ADS beschikbaar zijn, maar in Engeland bijna altijd.